...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Welke maand hond trimmen?

Honden moeten het hele jaar door worden verzorgd! Elk vachttype vereist gespecialiseerde verzorgingsaandacht, maar ongeacht het vachttype zijn basisverzorgingstaken van toepassing op alle honden, zoals nagelverzorging, oogverzorging, oorreiniging en tandonderhoud. Honden met enkele lagen vacht, beschouwd als honden met “haar,” moeten hun haar regelmatig laten knippen, meestal elke 4 tot 8 weken, afhankelijk van de conditie en lengte van de vacht. Voor verharende honden zie je een toename van borstelen in de lente en herfst, omdat de vacht door zijn seizoensgebonden cyclus gaat. En laten we niet vergeten dat de meeste honden met elk type vacht baat kunnen hebben bij het trimmen onder hun voetzolen en rond hun privégebieden om het hele jaar door schoon te blijven.

Onze eBook over seizoensgebonden verzorgingstips biedt inzicht in wat belangrijk is elk seizoen. Download het gratis hier.

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.