Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie
4.7/5

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Algemene Voorwaarden Abonnementen

Algemene voorwaarden abonnementen Groomzo

E-mail: info@groomzo.com
Website: https://groomzo.com
 

Definities

  1. Groomzo: Bethlehem e-commerce B.V., gevestigd te Leeuwarden onder KvK nr. 86877690.
  2. Klant: degene met wie Groomzo een overeenkomst is aangegaan.
  3. Partijen: Groomzo en klant samen.
  4. Consument: een klant die tevens een individu is en die als privépersoon handelt.

Natuurlijk, op basis van de gegevens die u heeft verstrekt, kunnen de aangepaste algemene voorwaarden voor abonnementen als volgt worden herschreven: 

Laatste gewijzigd op: 19-06-2023

Lees deze Overeenkomst aandachtig door en houd deze bij de hand voordat u besteld om uw automatisch terugkerende betaling in te stellen.


Frequentie van betalingen

Een automatisch terugkerende betaling in het bereik dat u schriftelijk, elektronisch, wordt elke maand gedaan (“Maandelijkse betaling”) voor de initiële termijn van 1 maand. Na alle automatisch terugkerende betalingen ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de betaling.


Automatische terugkerende betalingsfout

Als uw automatisch terugkerende betaling wordt geweigerd, wordt er telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen. We kunnen uw mogelijkheid om een bepaalde betaalmethode te gebruiken permanent beperken als die betaalmethode meerdere keren mislukt. ONTHOUD: Als uw automatische periodieke betaling mislukt, moet u uw account aanvullen met een andere betaalmethode. In het geval dat een betaling niet wordt gedaan en u geen betaling doet aan het einde van uw factureringscyclus, kan uw service worden opgeschort of geannuleerd.


Annulering van automatisch terugkerende betaling

U hebt het recht om uw toestemming voor deze automatische terugkerende betaling op elk moment in te trekken. Om uw automatische terugkerende betaling te annuleren, neemt u contact op met Bethlehem e-commerce B.V. Het kan tot 24 uur duren voordat uw verzoek om uw automatische terugkerende betaling te annuleren van kracht wordt. 

Je kan ook zelf je abonnement annuleren in je account:

Log in, ga naar mijn abonnementen, selecteer het abonnement dat je wilt annuleren en klik op cancel op opzeggen. 


Automatisch terugkerende betaling herstellen

Als u uw automatische periodieke betaling opnieuw wilt instellen, neemt u contact op met Bethlehem e-commerce B.V.


Automatisch terugkerende betaling wijzigen

Als u uw automatische terugkerende betaling wilt wijzigen, bijvoorbeeld door over te stappen van de ene creditcard of betaalpas die aanvankelijk was geselecteerd naar een andere creditcard neem dan contact met ons op. Uw eerder goedgekeurde automatische terugkerende betaling wordt binnen 24 uur beëindigd.


Toegang tot overeenkomst

Om in de toekomst toegang te krijgen tot deze Overeenkomst via de Bethlehem e-commerce B.V.-website, gaat u naar de voettekstnavigatie op de startpagina en klikt u op “Legal”. Als u deze Overeenkomst op de Bethlehem e-commerce B.V.-website bekijkt, drukt u een kopie van deze Overeenkomst af voor toekomstig gebruik.  Neem contact op met Groomzo om te bevestigen welke creditcard of betaalpas je hebt geautoriseerd.

Elektronische autorisatie

Deze Overeenkomst is niet overdraagbaar en moet worden goedgekeurd door de persoon die geautoriseerd is op het Groomzo account, door contact op te nemen met Groomzo en het autorisatieproces te volgen.

Akkoord met deze voorwaarden

Door mijn creditcard- of bankpas- of bankrekeninggegevens (“Betaalmethode”) te verstrekken, GA IK AKKOORD dat ik deze Overeenkomst voor automatisch terugkerende betalingen heb gelezen en begrepen. Daarnaast machtig ik Groomzo om het volledige bedrag dat vereist is voor mijn tariefplan (een keer per maand of vaker zoals beschreven) in rekening te brengen via de opgegeven Betaalmethode; en ik autoriseer de financiële instelling voor de Betaalmethode, hierboven gespecificeerd om mijn rekening te belasten of te debiteren en de betaling voor mijn abonnement aan Groomzo over te maken. Deze machtiging blijft van kracht totdat ik, zoals vereist onder deze Overeenkomst, een kennisgeving geef om deze machtiging te beëindigen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Groomzo: 

info@groomzo.com 

Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).