Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie
4.7/5

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Retouneren

Retouneren

Retourbeleid Groomzo

We hopen dat je blij bent met je aankoop op Groomzo, maar mocht dat niet zo zijn, dan hebben we een eenvoudig retourbeleid voor je opgesteld.

Retourneren binnen 30 dagen

Je kunt een product binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Neem contact op met onze klantenservice via info@groomzo.com om een retour aan te vragen. Zodra je retour is goedgekeurd, ontvang je instructies over hoe en waar je het product moet terugsturen​.

Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit met alle toebehorende accessoires. Producten die zijn beschadigd, zijn gebruikt of zich niet in hun originele staat bevinden, kunnen niet worden geretourneerd.

Kosten van retourneren

Groomzo neemt de kosten van retourneren voor zijn rekening. Verdere details over het retourproces en hoe de kosten worden gedekt, worden verstrekt nadat je retouraanvraag is goedgekeurd.

Terugbetalingen

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we de terugbetaling verwerken. Het kan enkele dagen duren voordat het terugbetaalde bedrag op je rekening staat, afhankelijk van je bank. Over het algemeen kun je verwachten dat het proces van ontvangst van het geretourneerde product tot de terugbetaling op je rekening ongeveer 5-10 dagen in beslag neemt

Defecte of beschadigde producten

Als het product dat je hebt ontvangen defect is of niet goed werkt, raden we je aan om de volgende stappen te volgen:

  1. Controleer eerst de handleiding van het product voor eventuele probleemoplossingstips.
  2. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met onze klantenservice. Zorg ervoor dat je je bestelnummer en een gedetailleerde beschrijving van het probleem bij de hand hebt.
  3. Afhankelijk van het probleem, kunnen we je mogelijk helpen met het oplossen van het probleem, een vervangend product sturen of je informeren over ons retourproces voor reparatie of vervanging onder garantie.

Annulering van bestellingen

Bestellingen kunnen binnen een bepaalde termijn worden geannuleerd. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice als je je bestelling wilt annuleren​.

Als je vragen of zorgen hebt over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@groomzo.com

Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).