...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Wat verdient een hondentrimmer per uur?

De meeste trimmers werken op commissiebasis in plaats van een uurtarief, waarbij het percentage van de commissie meestal tussen de 30% en 60% van de verzorgingsdienst ligt, afhankelijk van de ervaring van de trimmer. En omdat de prijzen voor verzorgingsdiensten variëren op basis van de locatie van de salon, reputatie en andere factoren die de kosten van diensten beïnvloeden, kan de daadwerkelijke commissie die aan een trimmer wordt betaald sterk variëren.

Het uurtarief voor een hondentrimmer ligt rond de €30,00. Dit tarief kan verschillen op basis van hoe lang het duurt om een hond te verzorgen. Voor een complete verzorgingssessie die bijvoorbeeld 1,5 uur in beslag neemt, wordt doorgaans een bedrag van €45,00 gevraagd.

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.