...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Wat kost trimmen Pomeriaan?

De kosten van elke verzorgingsdienst variëren door veel factoren, maar aangezien Pomeranians geen volledige knipbeurten mogen krijgen, zal de belangrijkste invloed op de kosten van de verzorgingsdiensten zijn hoeveel borstelen en kammen nodig is om de vacht van het huisdier “open” te maken (wat betekent dat alle dode ondervacht is uitgeborsteld en de hele vacht gemakkelijk kan worden doorgekamd). De enige trimbeurt die voor dit ras nodig is, is hygiënisch en voetzooltjes trimmen, poten netjes maken en soms de silhouet conservatief trimmen. Let op: de vacht van een Pomeriaan mag nooit worden geschoren of kort worden geknipt over het hele lichaam, omdat dit specifieke type vacht kan worden beschadigd door het te kort te scheren.

Houd de voetzolen en hygiënische gebieden van je Pomeriaan netjes en schoon met onze trimmerset! We voegen een handige kam toe aan al onze sets als bonusartikel!

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.