...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Wat kost een keeshond trimmen?

De kosten voor het trimmen van een Keeshond vallen in het middelste tot dure spectrum. Ze krijgen geen volledige knipbeurten, wat bespaart op kosten voor geavanceerde styling, maar ze zijn een ras met een zeer dikke vacht die meer borstelen vereist dan andere rassen. Onthoud dat een Keeshond nooit, maar dan ook nooit geschoren mag worden (tenzij op veterinair advies), aangezien scheren hun prachtige vachten kan beschadigen.

De kosten voor het trimmen van een Keeshond variëren afhankelijk van het formaat van de hond. Voor een Middenslag Keeshond begint de standaardprijs vanaf €70,00, terwijl voor een ronde knipbeurt de kosten beginnen bij €75,00. Voor meer gedetailleerde informatie over de prijzen, raadpleeg je trimmer.

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.