...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Wat is beter, scheren of trimmen?

Een huisdier dicht op de huid scheren is een extreme maatregel en moet alleen worden overwogen nadat een professional de vacht heeft beoordeeld en heeft bevestigd dat scheren de enige optie is. De vacht van een hond speelt een belangrijke rol in het beschermen van de huid van het huisdier tegen de elementen, inclusief kou en hitte, en voor veel huisdieren met een dikke dubbele vacht kan scheren ernstige schade veroorzaken.

Het trimmen van een vacht en het uitvoeren van verzorgingstaken zoals hygiënische gebieden en voetzooltjes trimmen is iets wat veel rassen nodig hebben voor basishygiëne en silhouetverbeteringen. En voor huisdieren die een vacht hebben die volledige knipbeurten vereist (zoals Poedels en Bichons), of rassen die specifieke stylingvereisten hebben, is het altijd gezonder om de vacht langer en getrimd te laten dan om te scheren.

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.