...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Kan elke hond getrimd worden?

Elke hond kan en moet worden verzorgd, van haarloos tot de harigste! De frequentie en verzorgingsprocedures veranderen afhankelijk van het vachttype, maar de basis van oor-, oog-, nagel- en huidverzorging geldt voor alle honden. Elke hondenbezitter moet zich informeren over de juiste verzorgingseisen voor hun ras en vachttype en beslissen of ze hun huisdieren zelf willen verzorgen of regelmatige verzorgingsbezoeken met een professional willen plannen. Verzorgingsbehoeften kunnen variëren van basis baden en borstelen tot complexe styling en knippen, dus het is belangrijk om de specifieke verzorgingsbehoeften van je huisdier te begrijpen.

Als je overweegt om je huisdier zelf te verzorgen, kunnen onze verzorgingsproducten en gratis instructievideo je helpen!

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.