...
Gratis verzending en retour
Vandaag besteld, is morgen in huis
30 Dagen geld terug garantie

4.7 | 5000+ tevreden klanten

Hoe zorg je dat je hond minder verhaart?

Verharen is een natuurlijke en gezonde proces voor veel hondenrassen en mixen, maar je kunt het verharen in je huis onder controle houden door een paar belangrijke tips te volgen:

Ten eerste is het borstelen van je hond in een ruimte waar je de uitgevallen vacht gemakkelijk kunt verzamelen en weggooien de beste eerste stap. Regelmatig borstelen verwijdert losse haren, verbetert de bloedsomloop van de huid, verdeelt natuurlijke oliën en bevordert een gezonde vacht. Gebruik tools die geschikt zijn voor het vachttype van je huisdier, zoals een rubberen borstel voor korte/gladde vachten, en een slickerborstel voor dikkere en langere vachten.

Ten tweede speelt goede voeding een cruciale rol; een dieet rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals omega-3 vetzuren kan helpen. Overweeg supplementen zoals zalmolie te gebruiken om de conditie van de vacht te verbeteren.

Ten derde voegen regelmatig baden, conditioneren en föhnen een significant voordeel toe aan het beheersen van verharing in je huis. Naast het voordeel van het wegspoelen van losse haren in bad, is hoog-velocity föhnen terwijl je borstelt een techniek die professionele trimmers gebruiken om losse haren in een gecontroleerde omgeving eruit te blazen.

Door proactief om te gaan met je verharende hond en deze basisstappen te volgen, ben je op weg naar een schoner huis en een gezonder huisdier!

Wil je in één handomdraai gemakkelijk huisdieren verwijderen? Bekijk dan onze Haarvrij Magiebundel hier. De totaaloplossing tegen huisdierhaar!

Over de auteur

Picture of Gina

Gina

Gina Guiborel, een professionele huisdierentrimmer en docent, heeft sinds 2006 ervaring in het managen van luxe trimsalons. Ze verbetert de trimindustrie door wereldwijd lezingen, video's, artikelen en sociale outreach te gebruiken om huisdiereigenaren te informeren over het trimmen en welzijn van hun huisdieren.
Scroll naar boven

Meld je aan!

Bij onze community van huisdier liefhebbers

We beloven je niet te spammen, daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Bedankt!

Bedankt voor je aanmelding! Bekijk je inbox (of spam) voor je kortingscode. 

 

(Let op! Het kan 3 minuutjes duren voordat je de mail ontvangen hebt).

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.